Güncel Hyundai Kona fiyat listesinden kaldırıldı! Yeni Hyundai Kona ne zaman geliyor?

2023 Yeni Hyundai Kona fiyatları
2023 Yeni Hyundai Kona fiyatları

Engelli raporuyla satın alınabilecek Yeni Hyundai Kona ne zaman geliyor? 2023 model Hyundai Kona ne zaman satılacak? 2023 Hyundai Kona kaç para olur? Yeni 2023 Hyundai Kona fiyat listesi nasıl olur? 2023 Yeni Hyundai Kona fiyatları.

Instagram Hesabımız

Baştan sona yenilenen Hyundai KONA, şimdi daha fazla konfor ve daha geniş yaşam alanı sunuyor. Premium hissiyatı artan KONA, kablosuz güncelleme, 12,3 inç ekran ve aktif sürücü sistemleri sunuyor. Yeni KONA, Sportif N Line versiyon dahil olmak üzere EV, HEV ve benzinli motorlarıyla dikkat çekiyor.

Hyundai, yılın ilk yarısında piyasaya sunacağı KONA ile ilgili bilgileri çok yakında açıklayacaktır.

Benzinli ve Hibrit seçenekler, elektrikli modelin birçok tasarım özelliğini farklılaştırarak sunuyor. Ön tampondaki radyatör ızgarası, üç boyutlu bir tasarım sunuyor ve iyice öne çıkıyor. Benzinli ve Hibrit seçenekler de daha fazla tasarım vurgusu için siyah çamurluk dodikleriyle dikkat çekiyor.

Performanstan ilham alan N Line donanım seçeneği ise sportif görüntüsünü vurgulamak için kanat şeklindeki tampon, çift susturucu ve gümüş renkli marşpiyellerle daha agresif bir duruş sergiliyor. Bu donanımdaki ek seçenekler arasında siyah tavan ve 19 inç N Line özel alaşım jant tasarımı yer alıyor. İçerideyse N Line için özel olarak sunulan metal pedallar ve N logolu vites kolu bulunuyor.

Türkiye’nin en ucuz elektrikli SUV modeli olmak için yola çıktı! Dacia Spring ne zaman geliyor?

Yeni KONA, daha fazla yolcu konforu ve rahat yükleme için daha geniş ve daha yönlü bir iç mekan sunuyor. KONA ayrıca, önceki nesle göre 60 mm daha uzun dingil mesafesi, 77 mm daha uzun diz mesafesi ve ikinci sıradaki koltuklarda 11 mm daha yüksek baş mesafesi ile sınıfının en iyisi bir yaşam alanı sunuyor. Sınıfının en büyüğü olan ikinci sıradaki omuz mesafesi ise 1.402 mm. KONA’nın sadece 85 mm kalınlığındaki ince ve sert koltukları, ikinci sıradaki yolcular için de daha fazla yaşam alanı sağlıyor.
Tüm bu yeniliklere ek olarak, direksiyon simidinin arkasına yerleştirilmiş sütun tipi elektrikli vites kolu, bardak tutucular ve büyük çantalar için sunulan saklama alanları, sade bir konsol yapısı için daha fazla alan sağlamış oluyor. Tamamen katlanabilir ikinci sıra koltuk ve arka bölme ise geliştirilmiş yükleme kolaylığı ile en yüksek düzeyde müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için tam 723 litreye kadar (SAE’ye göre) çıkıyor. Hyundai KONA’daki 12,3 inçlik entegre çift ekran, ergonomik olarak konforlu kullanımı desteklerken, aynı zamanda uzun mesafeli sürüşlerden sonra yorgunluğun hafifletilmesine yardımcı olmak için “ağırlıksız” vücut basıncı dağılımı için optimize edilmiş.

Fiat Egea Cross ne kadar zamlandı! Mayıs ve Haziran fiyat karşılaştırması!

Hyundai, Avrupa pazarında 1.6T-GDi motor seçeneğiyle öne çıkacak. 1.6T-GDi benzinli turbo motorun gücünün tahmini 198 beygir ve 265 Nm’ye kadar tork üretmesi bekleniyor. KONA Hybrid ise 141 beygirlik 1.6-L GDi bir motorla gelecek ve 265 Nm’ye kadar da tork değeri sunması bekleniyor.
Yeni KONA, Türkiye’de de satışa sunularak B-SUV segmentinde yeni rekorlar kırmayı deneyecek. Yeni Hyundai Kona fiyatları güncel modelden yüzde 10 daha yüksek olacak gibi görünüyor.

2023 Yeni Hyundai Kona fiyatları.

2023 Yeni Hyundai Kona fiyatları.