Bu telefon güçlü piliyle çevresindeki telefonları da şarj ediyor! Tam bir Fiyat Performans telefonu!

2022 vivo Y21 fiyatı
2022 vivo Y21 fiyatı

Bu telefon güçlü piliyle çevresindeki telefonları da şarj ediyor! Tam bir Fiyat Performans telefonu! 2022 vivo Y21 fiyatı.

Instagram Hesabımız

vivo, Y serisinin yeni modeli Y21’i Türkiye’de satışa sundu. Fiyat performans modellerinden biri olan vivo Y21’in fiyatı 4.299TL olarak açıklandı.

Y21, 13 MP ve 2 MP’lik iki ana arka kameradan oluşuyor. Yapay Zeka Arka Kamera Sistemi sayesinde Yüz Güzelliği, Filtreler ve Bokeh gibi çeşitli özellikleri destekleyerek her çekiminizi güzelleştiriyor. Yeni fotoğraf özellikleri arasında yer alan Kişiselleştirilmiş Portre Modu, Poz Ustası ile portrelerinize anlam katarken Süper HDR ile arka ışıkta bile netlik sağlayarak her santimde detay sunuyor. Bununla kalmayıp süper makro kamerası, 4 cm’ye kadar yaklaşan bir odak ile gözlerinizin önündeki küçük ve heyecan verici dünyaların kapılarını aralıyor.

Skoda Octavia fiyat listesine indirim geldi! İşte yeni açıklanan Octavia fiyat listesi!

vivo Y21, son moda ince bir tasarıma sahip 8,0 mm’lik ince gövdesinde 5000 mAh değerinde büyük bir pil barındırıyor. Yeni güçlendirilmiş 18W Hızlı Şarj özelliği zamanı hızlandırırken, telefonunuzu taşınabilir bir güç kaynağına dönüştüren ters şarj işlevi de dikkat çekiyor. Bu sayede sadece kendisini değil çevredeki telefonların da kullanım ömrünü uzatıyor. 182 gr ağırlığı ile bu hafif teknoloji birinci sınıf ve rahat bir tutuş sağlıyor.

Akıllı telefon gücünü, Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ve 2.0 GHz’e kadar CPU çalışma hızına ulaşan MediaTek’in Helio P35 işlemcisinden alıyor. 1 TB’a kadar genişletilebilir 64 GB’lık bir depolama alanı ile gelen Y21 uygulamalarınızı, videolarınızı ve fotoğraflarınızı rahatlıkla muhafaza edebilmenize olanak sağlıyor.

Dünyanın en güçlü oyun tableti CES 2022’de sahneye çıktı dediler!

GoToTechno Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

GoToTechno Dergisi’nin Ocak 2022 sayısı çıktı. Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

GoToTechno Dergisi 36. sayısıyla karşınızda. Teknoloji Dergileri arasında 36. sayısına ulaşan GoToTechno Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. 

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

GoToTechno Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

GoToTechno Dergisi Ocak 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 vivo Y21 fiyatı.

2022 vivo Y21 fiyatı