İşte gelecekteki Toyota Corolla Sedan! Corolla’nın yeni halini nasıl buldunuz?

2022 Toyota Corolla Sedan.
2022 Toyota Corolla Sedan.

İşte gelecekteki Toyota Corolla Sedan! Corolla’nın yeni halini nasıl buldunuz? 2023 Toyota Corolla Sedan yakında Adapazarı Fabrikası’nda kendini gösterecek. Toyota Elektrikli Otomobil Modelleri ortaya çıkmaya başladığındaysa yeni sedan yani yeni Toyota Corolla Sedan bu tip bir değişim geçirecek. 2022 Toyota Corolla Sedan.

Instagram Hesabımız

Toyota elektrikli otomobil üretme konusunda geç kaldı eleştirilerine inanılmaz bir cevap verdi. Toyota düzenlenen etkinlikle elektrikli modeller konusunda onlarca yeni modeli göstererek rakiplerine göz dağı verdi.

Bu tanıtım sırasında bizi ilgilendiren en ilginç olaylardan birisi Yeni Toyota Corolla Sedan olması yüzde 100 görünen Toyota bZ SDN modelinin gösterilmesi oldu.

Türkiye’de üretilen Toyota Corolla Sedan modelinin yerini alması oldukça muhtemel olan bu araç yüzde 100 elektrikli bir model olacak.

Yepyeni Fiat SUV Pulse keşke Türkiye pazarına uygun fiyatla gelse!

Toyota Başkanı Akio Toyoda’nın yaptığı açıklamalara baktığım zaman: “Karbon nötrlüğüne ulaşmanın, bu gezegende yaşayan tüm insanların mutlu bir şekilde yaşamaya devam ettiği bir dünyayı gerçekleştirmek olduğuna inanıyorum. Toyota olarak böyle bir dünyanın gerçekleşmesine yardımcı olmak istiyoruz” diyerek markanın yeni düzenini açıkladığını görüyorum.

Toyota Başkanı Akio Toyoda’nın açıklamaları şu şekilde devam ediyor: “Amacımız sadece CO2 emisyonlarını ve diğer olumsuz etkileri sıfıra indirmek değil . Hedefimiz bunların ötesine geçmek. Toyota bZ serisi için özel bir platform geliştirdik. Geleceğin showroom’una hoş geldiniz!” İşte bu açıklamayla başkan sedan modellerin geleceğini de gözler önüne serdi. Toyota bZ SDN konsept model yakın gelecekte hem Corolla Sedan hem de Toyota Camry modelinin kullanılacağı tasarım ve platform olacak.

Tüm bunların birer iddia olduğunu lütfen unutmayın.

2022 Toyota Corolla Sedan.