Türkiye’nin Gururu, Rekorların Festivali TEKNOFEST Azerbaycan’da düzenlenecek!

2022 TEKNOFEST Azerbaycan
2022 TEKNOFEST Azerbaycan

Türkiye’nin Gururu, Rekorların Festivali TEKNOFEST Azerbaycan’da düzenlenecek! 2022 TEKNOFEST Azerbaycan.

Instagram Hesabımız

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, beşinci yılında ülke sınırlarımızı aşarak uluslararası boyuta taşındı. Kardeş ülke Azerbaycan’da 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST, geçmişinden aldığı ilham ve bilgi birikimiyle Azerbaycan’da teknoloji, bilim, yarışma, heyecan, dostluk ve kardeşlik duygularıyla dopdolu bir festivale imza atacak. Ülkemizde her yıl teknoloji meraklısı yüzbinlerce gencin katıldığı teknoloji yarışmaları Azerbaycan’da da yapılacak. İlki 2018 yılında düzenlenen ve Millî Teknoloji Hamlesi hedefiyle her yıl rekorlar kırarak yolculuğuna devam eden TEKNOFEST, can Azerbaycan halkını da kucaklayacak.

ÖTV Matrah Düzenlemesinin ardından Toyota Corolla Sedan ne kadar ucuzladı?

TEKNOFEST’in Bilim ve Teknoloji Rüzgârı Azerbaycan’da Esecek

TEKNOFEST Azerbaycan kapsamındaki “Teknoloji Yarışmalarına” başvurular başlarken, yarışmalar uluslararası katılıma da açık olacak. Her yarışma için son başvuru tarihi farklılık gösterirken, yarışmalarla ilgili detaylı bilgilere www.teknofest.az web sitesi üzerinden ulaşılabilecek. Tarım Teknolojilerinden Yeşil Teknolojilere, İnsansız Hava Araçlarından Model Uydu Yarışmasına kadar farklı kategorilerde düzenlenecek yarışmalarda gençler projelerini yarıştıracak.  Avrupa Kupası Roket Ligi Oyunu ile yerli yeni girişimleri yabancı yatırımcılar ve girişim fonlarıyla buluşturacak Take Off Azerbaycan Başlangıç Zirvesi de bu yıl düzenlenecek etkinlikler arasında yer alacak.

Bravo Profilo! Profilo, bu kez patili dostlarımızın ihtiyaçlarına kulak verdi!

GoToTechno Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

GoToTechno Dergisi’nin Ocak 2022 sayısı çıktı. Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

GoToTechno Dergisi 36. sayısıyla karşınızda. Teknoloji Dergileri arasında 36. sayısına ulaşan GoToTechno Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. 

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

GoToTechno Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

GoToTechno Dergisi Ocak 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

2022 TEKNOFEST Azerbaycan.

2022 TEKNOFEST Azerbaycan