Kaspersky, Scuderia Ferrari ile ortaklığını genişletti markanın espor partneri oldu!

2022 Scuderia Ferrari Kaspersky.
2022 Scuderia Ferrari Kaspersky.

Kaspersky, Scuderia Ferrari ile ortaklığını genişletti markanın espor partneri oldu! 2022 Scuderia Ferrari Kaspersky.

Instagram Hesabımız

Kaspersky ve Scuderia Ferrari arasındaki ikonik ortaklık 2010 yılında başladı ve beri yıldan yıla genişledi. Teknolojik mükemmellik, ekip çalışması ve yenilik tutkusu gibi ortak değerlerde birleşen şirketler, teknoloji ortaklığı dahil olmak üzere güçlü ve kanıtlanmış bir ilişki birliktelik başardılar. Kaspersky bugün Ferrari’nin İtalya Maranello’daki genel merkezinden dünyanın dört bir yanındaki F1 pistlerine kadar, her noktada 7/24 birinci sınıf siber güvenlik ve veri koruması sağlıyor.
Yeni imzalanan çok yıllı sponsorluk sözleşmesi, ortaklıktaki bir sonraki kilometre taşını simgeliyor. Kaspersky’nin logosu sürücülerin kasklarında ve takımın kurumsal marka öğelerinde kalacak. Araçtaki konumu ise Scuderia Ferrari takımının araçlarının ön kanadında güncellenmiş bir biçimde görünecek.

BMW renk değiştiren araba yaptı! İyi ama neden? Bu araba nasıl renk değiştiriyor?

Scuderia Ferrari Genel Müdürü ve Takım Patronu Mattia Binotto şunları söylüyor: “Kaspersky ile ortaklığımızı yenilemekten ve kapsamını genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Teknolojik mükemmellik için çabalama politikası ve ekip çalışması kültürü gibi çok ortak noktamız var. On yılı aşkın bir süredir Kaspersky, Scuderia Ferrari’nin başarısında önemli bir rol oynayarak hem pistte hem de Maranello’da verilerimizi koruyor. Ekibimizde bu kadar hassas bir konu söz konusu olduğunda güvenilir bir iş ortağımızın olması önemli. Ayrıca iş birliğimizin hızla büyüyen ve motor sporlarını daha geniş ve daha genç bir kitleye tanıtma konusunda hayati önem taşıyan e-spor dünyasına yayılmasından dolayı mutluyuz.”

COLIN’S, Microsoft destekli kasa uygulamasıyla veriyi merkezileştiriyor!

GoToTechno Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

GoToTechno Dergisi’nin Ocak 2022 sayısı çıktı. Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

GoToTechno Dergisi 36. sayısıyla karşınızda. Teknoloji Dergileri arasında 36. sayısına ulaşan GoToTechno Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. 

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

GoToTechno Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

GoToTechno Dergisi Ocak 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

2022 Scuderia Ferrari Kaspersky.