Coupe SUV Renault Arkana’nın özellikleri nasıl? Türkiye’de satılırsa Renault Arkana kaç para olur?

2021 Renault Arkana fiyatı.
2021 Renault Arkana fiyatı.

Coupe SUV Renault Arkana Almanya Fiyat Listesi nasıl? Türkiye’de Renault Arkana kaç para olur? 2021 Renault Arkana fiyat listesi. 2021 Renault Arkana fiyatı.

Instagram Hesabımız

2021 Renault Arkana piyasalara bağlı olarak TCe versiyonları için Avrupa siparişleri alınmaya başladı ve fiyatları açıklandı. Nisan başında E-TECH Hybrid versiyonu için siparişler alınmaya başladı. Bu versiyonlar için de Almanya fiyatları açıklandı. Renault Samsung Motors XM3 gibi, Yeni Renault Arkana da Busan fabrikasında (Güney Kore) üretiliyor.

Renault Arkana TCe 140 EDC Zen vergiler dahil Almanya satış fiyatı 27 bin 850 Euro olarak açıklandı. Renault Arkana TCe 140 EDC Intens 30 bin Euro, Renault Arkana TCe 140 EDC RS Line 32.600 Euro’ya satışa çıktı. E-TECH 145 Hybrid versiyon Intens donanım paketiyle 32.500 Euro’ya satılıyor. 

Yukardaki fiyatlara baktığım zaman 400 bin TL ile 420 bin TL arasında başlangıç fiyatına sahip olacak gibi görünüyor. Türkiye’de satılıp satılmayacağıyla ilgili şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Renault’nun atletik ve dinamik coupe tarzı SUV’u merakla beklediğim modeller arasında yer alıyor. 2021 Renault Arkana modelinin motor seçeneklerini 1.3 TCe 140 HP ve 1.3 TCe 160 12V mikro hibrit motor seçenekleri oluşturuyor. Renault F1 uzman ekibi tarafından geliştirilen enerji yönetimi modlarını bir araya getiren ETECH Hybrid Renault Arkana dizel motoru aratmayacak bir cimrilik sunacak. 140 beygirlik seçenek 260 Nm torku kullanıma sunarken bunu bazı dizel motorlardan bile iyi olacak şekilde 1600 d/d’den itibaren kullanıma sunacak. 1.3 litre turbo benzinli motor bildik haliyle de araçta yer alacak.

Coupe SUV bir model olmasına rağmen  Yeni Renault Arkana’nın iç mekanı da hem ferahlık hem de yük hacmi açısından aileleri hedefliyor. İki ekranı sayesinde kategorisindeki en büyük ekranlardan birine sahip olan Yeni Renault Arkana, kalite ve konforu ön plana çıkaran yüksek teknolojili bir sürücü kabinine de sahip. En çok ilgi görmesini beklediğim seçenek Yeni Renault Arkana’da R.S. Line olacak. Yeni Renault Arkana virajlarda bile çalışabilen şerit takip sistemi gibi yüksek teknoloji özelliklerini de sunacak. Adaptive cruise control 170 km/s hıza kadar çalışabilecek. 4568 mm uzunluğunda olan 2021 Arkana 2720 mm’lik başarılı bir dingil mesafesi sunuyor. Coupe SUV olmasına rağmen 513 litrelik bagaj hacmine de sahip.

Volkswagen Taos’un Amerika fiyatı 24.190 dolar olarak açıklandı! Karizmatik SUV bize gelmeyecek!

GoToTechno Mayıs 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

GoToTechno Dergisi 28. sayısıyla karşınızda. Teknoloji Dergileri arasında 28. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

GoToTechno Dergisi Mayıs 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

GoToTechno Mayıs 2021 Sayısı’nda neler var? Otomobil Dergileri Mayıs 2021.

Kripto paralarla beraber yaşamayı öğrenmek gerekiyor.

Eşyalar artık onunla kaybolmayacak.

Erişilebilen BTC sayısı azaldı! Kripto para yastık aldı edildi.

Thodex şikayetleri bir haftada yüzde 1161 arttı.

Yeni Honor Band 6 10 dakika şarjla 3 gün kullanılıyor.

Kripto parayla ilgileniyoruz ama onu nereden araştırıyoruz?

LG klimalar Türkiye’de satışa sunuluyor. Yeni özellikleri neler?

Sana en uygun Drone hangisi? Satın alırken nelere dikkat etmeli?

Huawei MateBook X Türkiye’de satışa sunuldu.

Android telefonlar saldırı altında! Buna her zamankinden daha fazla dikkat!

İşitme kaybı yaşayanlar bu kulaklıkla daha iyi duyuyor.

Samsung yeni yüksek çözünürlüklü monitör serisini piyasaya sürüyor.

Cep telefonlarıyla ilgili en çok şikayetler hangi konularda geliyor?

Yeni telefon kıtlığı yaşanır mı? Çip krizinin etkileri nasıl?

Bu turnuvada 2 milyon dolardan fazla ödül var.

Arçelik dik süpürge pazarına çok iddialı giriş yaptı.

Tivibu’dan sporseverlere yeni spor paketi geldi.

Bağımlılıkta yeni tehlike: Kripto para.

2021 Renault Arkana fiyatı.

2021 Renault Arkana fiyatı.